tiistai 28. kesäkuuta 2016

Anturoiden valut ja pilareiden muuraus alkoi sitten juhannusaattona, jolloin normaalit ihmiset ja koirat rentoutuvat rannoilla ja nauttivat elämästään.

Ja niinhän siinä kävi että kuivabetoni loppui kesken... juhannusaattona klo 11.47. Soitto paikalliseen Rautiaan ja tiedustelu että monelta laitatte liikkeen kiinni, noh kello 12... Mutta koska täällä kylällä osata palvella asiakasta, lupasivat hövelisti odotella että isäntä singahtaa hakemaan muutaman säkin lisää.
Sillä välin minä rentouduin tutkailemalla vesistöä, josko siellä vesilintuja olisi... oli lokki horisontissa.

Tämmöiset rakennusprojektit, pienetkin sellaiset joissa tulisija, tarvitsevat muuten vastaavan työnjohtajan. Vaikka sitä luulee itse osavaansa kaiken, kannattaa kuitenkin käyttää vastaavan työnjohtajan ammattitaitoa hyväkseen. Ennen muinoon kuulemma vastaavan sai naapurin isännästä ihan kossupullolla, mutta nyt onneksi on siirrytty oikeaan valuuttaan ja alan ammattilaisiin. 


Juhannusaaton kääntyessä iltapäivän puolelle anturat oli valettu ja palvelusväki keskittyi Hiekkoin uusien perunoiden, paahtosuolan ja sillikaviaarin syöntiin... minä sain nappuloita veden kera.


Juhannuspäivänä sitten muurattiin harkot ja se oli siinä... Pientä viimeistelyä vielä ja sitten soitto taitavalle kaivurimiehelle, josko joutaisi täytöt tekemään... (ei me juhannuspäivänä kuitenkaan kaivurimiehelle soitettu, vasta pyhänä otettiin asia esille Mikkelin kansainvälisillä markkinoilla kun sattumalta mieheen törmättiin)

Ja minä taasen rentouduin nyt noutohommissa:


Seuraavana onkin sitten hirsikehikon pystytys ohjelmassa kun taas jalkapallon katselulta ennätetään.
Kehikkokaupoista sovittiin Puula Hirsitalo Oy:n Leenan kanssa jo aikaisemmin juhannusviikolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti